Na nás nemusíte čakať, my sme na webe!

Zaujímavosti

17.07.2010 13:13

 

Sexi, šokujúca, multitalentovaná a vždy originálna. Kráľovná pop-artu, už niekoľko mesiacov robí rozruch v bulvárnych plátkoch po celom svete.Lady GaGa ”viem, ako zaujať…”

 

 

Lady Gaga miluje sexi oblečenie. Čím menej látky, tým lepšie. Provokatívne vzory a nápisy nie sú na škodu. Na modeli musia byť flitre, spony, a netradičné ozdoby. Čím trblietavejšie, tým lepšie.

Pár kúskov je sem nižšie

 

- Dnes už je hra na piano a klávesy koníčkom. Ako mladé dievča si vďaka svojmu talentu hrou na piano privyrábala. Ako dieťa usilovne trénovala každý deň.

 

 

- Miluje ovocné šťavy a drinky z čerstvého ovocia, ktoré si sama pripravuje.

- Miluje gaučing, ležanie pri televízii a americké sitcomy.

 

 

- Miluje módne doplnky - šperky, opasky, topánky a predovšetkým veľké okuliare v extravagantných tvaroch. Nosí srdiečkové, hviezdičkové a ďalšie.

 

 

- Vo svojom šatníku má niekoľko kúskov od Donatelly Versace. Obdivuje nielen jej farebné modely, ale aj osobnosť talianskej návrharky

.

Lady GaGa miluje kvetiny, krátke sukne a psíkov.

 

- Svoje pesničky rada počúva v posteli a úplne sama

.

- Písanie piesní, je podľa Lady GaGa ako randenie s niekoľkými mužmi naraz. Musíte si vybrať toho pravého a rozhodnúť sa pre najlepší zvuk.

 

 

 

- „Popkultúra je predsa umenie,“ hovorí Lady GaGa. A album The Famekomentuje slovami. „Chcem, aby si ľudia takýto život užívali.“ Okolo svojej hudby vytvorila akúsi warholovskú fabriku, ktorá s popom pracuje systematicky. Počnúc kostýmami a hudbou končiac.

 

 

 

A však tomuto popkultúrnemu článku pridáme aj nejakú tu anketu...

Anketa

Lady Gagu...

© 2010 Všetky práva vyhradené. VillQ- šéfredaktor ©News Magazine

Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode