Na nás nemusíte čakať, my sme na webe!

Brejky vypadli- kričia žiaci! VYRIEŠENÉ

22.09.2010 20:42

RAJO a.s. už pred dvoma rokmi odštartovalo projekt z názvom "Školské mlieko" a začalo vyrábať dotované okutené mliečne výrobky "Brejky". Prvé dva roky fungovali kreditky ako jednorázové a exitoval iba jeden spôsob platby- šekom. Ale teraz tento školský rok sa všetci prekvapili lebo boli na svete dobíjateľné "Brejky kreditky" a dobíjať sa môžu už troma spôsobmi! Ale to nieje všetko do sortimentu "Rajo Brejky" prišiel noví džús za 15 centov (myslite si na to čo chcete, aký to môže byť džús) RAJO Brejky Juce. A však keď si chceli žiaci ZŠ Vajanského v Modre chceli vybrať z automatu školské mlieko vyskočila im na monitore ikona: "tato kreditka je necitatelna". Ale až po tejto príhode v rozhlase riaditeľka školy že brejky budú fungovať až od nasledujúceho dňa! Ale realita bola iná znovu naskočila nepríjemná ikona, ale to nieje všetko a Brejky neboli ani nasledujúci deň. A ešte pred tým ako sa v školskom rozhlase hlásilo že školské mlieko bude nasleduzjúci deň, sa chcel jeden nemenovaný žiak prihlásiť na portál www.skolskemlieko.sk a nedalo sa!

Ako to berú žiaci:

Všetci žiaci ktorý poberajú Brejky si mysli že vypadol na tri dni systém, a povedali to týmito slovami: "ja to tu nebudem rozoberať, celé rajo prdlo"!

 

Vyriešené: Problém bol iba v automate na ZŠ Vajaského v Modre!

Jeden žiak rozlúštil pre News Magazine záhadu Brejkov a prišiel na to keď zástupca riaditeľky na ZŠ Vajanského v Modre hovoril: "zajtra to už pôjde, dnes nahodím kódy"! Takže problém bol iba v ich automate žiaci hovoria že to malo byť  už v utorok! Zatiaľ čo na vedľajšej škole Brejky tu na tejto škole sa iba žiaci sťažujú u triednych učiteľov! Ale je tu druhý problém peniaze ktoré boli nahodené na kreditky ´môžu prepadnúť a to iba preto že škola nenahodila do siete údaje, no uvidíme 1.10.2010! 

Nemenovaný žiaci mali priradené kreditky z predčíslom: 346****

© 2010 Všetky práva vyhradené. VillQ- šéfredaktor ©News Magazine

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode